The Grazing Dutchies

About us

Hi there! Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan onze website.

Wij zijn Fatiha (rechts) en Abida (links), twee zussen die grote fijnproevers zijn. Wij houden van gezond eten, omdat dat producten en ingrediënten zijn die met grote zorg en oog voor detail zijn samengesteld. En dat proef je! Door deze gedeelde passie zijn wij altijd op zoek naar authentieke restaurants en (lokale) winkels om nieuwe producten te proeven. Daaruit hebben we veel creativiteit ontdekt en weten we unieke smaken te combineren.

Met dank aan onze Marokkaanse achtergrond weten wij als geen ander hoe belangrijk eten in combinatie met het samenzijn met familie en vrienden is. Wij komen uit een groot gezin en in onze jeugd was er altijd eten in overvloed. Het eten – wat toen al centraal stond in ons leven – heeft vele mensen bij elkaar gebracht en die herinneringen koesteren we tot op de dag van vandaag.

Tussen de weilanden door onderweg naar ons ouderlijk huis in Groningen kwam onze jeugd ter sprake. De gezelligheid die het eten en samenzijn met onze vrienden en familie bracht, gaf ons gelijk weer dat warme vertrouwde gevoel.

Vrijwel meteen ontstond het idee om met z’n tweeën een uniek cateringbedrijf op te zetten. Een concept dat in Australië al bestond, maar in Nederland vrij onbekend was. Zo ontstond The Grazing Dutchies.

Wij onderscheiden ons van het “standaard buffet” en specialiseren ons in social healthy eating met onze gestylde tafels en platters.

Met ons haal je niet alleen de lekkerste catering in huis, maar ook een grote portie sfeer en beleving! Wij kunnen niet wachten om onze grazers te ontmoeten!" Food is our common ground, a universal experience "

Neem contact met ons op

Vragen, bestellen of suggesties? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Scroll to Top