The Grazing Dutchies

Grazing Runner

Onze grazing runner is perfect voor elke ‘sit-down’ breakfast, lunch, brunch of diner. Met deze prachtige tafelopstelling als middelpunt geniet je gezamenlijk op locatie van onze opgemaakte grazing runner.

Onze grazing runner komt met luxe servies en verschillende decoraties zoals houten planken en unieke kaasmessen. De tafel wordt verder prachtig afgemaakt met exclusieve bloemen.

€ 55,- per persoon

Extra bij te boeken

BOHEMIAN Marrakech STYLE

Waan je in een Arabisch sprookje met onze prachtige tapijten en authentieke handgemaakte decoraties. Laagzittend picknicken en genieten van onze Marrakech gestylde grazing runner maakt jouw dag nog extra gezellig en sfeervol!

€ 67,50 per persoon

Algemene informatie

Beschikbaarheid en variatie
Niet één grazing runner is hetzelfde. Omdat wij lokale bedrijven ondersteunen, worden de meeste producten puur en vers ingekocht. Deze producten variëren in verband met de beschikbaarheid en/of het seizoen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of dieetwensen.

Ons doel is om jou en je gasten zoveel mogelijk variatie te bieden. Mocht je zelf een aanvulling hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met je mee, vrijwel alles is mogelijk!

Opmaak/ruimte
De opmaak van een grazing runner kan 1,5 tot 3 uur duren, afhankelijk van de grootte. Voor een grazing runner kun je zelf voor een tafel te zorgen of je huurt een tafel en toebehoren bij ons. Wij vragen je om het liefst een tafel in een koele ruimte te plaatsen (uit het zonlicht en op warme dagen in een ruimte met airconditioning). Vanwege de versheid van de producten dient de grazing runner binnen 3 tot 4 uur te worden geconsumeerd.

Alle decoratie items worden binnen 24 tot 48 uur na het evenement opgehaald.

Borg:
Bij een Grazing Runner vragen wij een borg van € 100,- om verloren of gestolen items te dekken. De borg wordt volledig terugbetaald zodra alle items binnen 2 dagen na het event door ons zijn opgehaald.

Aanbetaling:
Een aanbetaling van 50% van het totale bedrag is vereist na bevestiging van de boeking, welke binnen 7 dagen na ontvangst van de offerte dient te zijn betaald. Het resterende bedrag dient uiterlijk 1 week vóór het event bij ons op de rekening zijn bijgeschreven.

Reiskosten:
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Alphen aan den Rijn en Groningen. Hierbuiten rekenen wij € 0,45 per km.

Annuleringsbeleid:
Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voorafgaand het event worden er géén kosten in rekening gebracht.

Annulering binnen 4 weken tot 1 week voor het event wordt er 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Annulering binnen 1 week voor het event kunnen wij geen restitutie bieden. Hierbij wordt er 100% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Er kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten allen tijde worden gewijzigd. De genoemde tarieven zijn excl. BTW.

Scroll to Top