The Grazing Dutchies

Grazing Tables

Onbezorgd genieten in een exclusieve ambiance? Met onze grazing table kun je urenlang uitgebreid genieten van de door ons samengebrachte verse en hoogwaardige producten. Of het nu is voor een bruiloft, zakelijk evenement, winkelopening, verjaardag of babyshower. Onze volledig verzorgde grazing tables zijn hét perfecte middelpunt voor elk denkbaar evenement.

LAYERED GRAZING TABLE

Deze style creëert een extra WOW effect! De grazing table wordt opgemaakt met houten planken, marmeren platen, unieke kaasmessen, prachtige bloemstukken en/of andere unieke decoraties om impact, hoogte en diepte toe te voegen. Met deze style maak je een statement en dit zullen je gasten zich voor altijd herinneren!

MENU:
Ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, huisgemaakte dips (zoals beetroot dip/hummus/Moroccan spicy carrot dip etc.), vers zuurdesembrood, huisgemaakte gourmet crackers, hartige hapjes, huisgemaakte zoetwaren*, olijven, seizoensfruit en -groenten, gedroogd fruit, luxe gezouten noten, (met honing) gekarameliseerde noten en nog veel meer.

*Alle huisgemaakte zoetwaren zijn vrij van geraffineerde suikers.

PRIJZEN:

1 meter   (tot 25 pers)€ 1249,-
1,5 meter (tot 40 pers)€ 1649,-
2 meter   (tot 60 pers.)€ 2049,-
3 meter   (tot 90 pers.)€ 2549,-
4 meter   (tot 120 pers.)€ 3049,-
5 meter   (tot 150 pers.)€ 3549,-

Meer dan 150 personen? Neem contact met ons op voor een aangepaste afmeting en prijs.

FLAT LAY GRAZING TABLE

Met deze stijl en opmaak wordt alles ‘plat’ op speciaal papier en/of bananenbladeren gepresenteerd. Bij de Flat Lay grazing table worden bamboekommen en biologisch afbreekbaar bamboeservies geleverd voor een natuurlijke uitstraling. De tafel wordt verder prachtig afgemaakt met eucalyptusbladeren. Kaasmessen, houten planken en bloemen worden niet meegeleverd.

MENU:
Ambachtelijke kazen, luxe vleeswaren, huisgemaakte dips (zoals beetroot dip/hummus/Moroccan spicy carrot dip etc.), vers zuurdesembrood, huisgemaakte gourmet crackers, hartige hapjes, huisgemaakte zoetwaren*, olijven, seizoensfruit en -groenten, gedroogd fruit, luxe gezouten noten, (met honing) gekarameliseerde noten en nog veel meer.

*Alle huisgemaakte zoetwaren zijn vrij van geraffineerde suikers.

PRIJZEN:

1 meter   (tot 25 pers)€ 1049,-
1,5 meter (tot 40 pers)€ 1349,-
2 meter   (tot 60 pers.)€ 1649,-
3 meter   (tot 90 pers.)€ 2049,-
4 meter   (tot 120 pers.)€ 2549,-
5 meter   (tot 150 pers.)€ 3049,-

Meer dan 150 personen? Neem contact met ons op voor een aangepaste afmeting en prijs.

BREAKFAST GRAZING TABLE

Met onze Breakfast grazing table weet je zeker dat je de dag goed begint! Een verrassend vers ontbijt voor jou en jouw gasten. Onze Breakfast grazing table wordt opgemaakt in de ‘layered style’ en komt met verschillende decoraties zoals houten planken en unieke kaasmessen. De tafel wordt verder prachtig afgemaakt met eucalyptusbladeren.

MENU:
Huisgemaakt bananenbrood, yoghurt met ovenverse granola, vers fruit en bessen, een samenstelling van diverse kazen en luxe vleeswaren, vers zuurdesembrood, huisgemaakte dipjes (zoals humus avocado dip), overnight glutenvrije chiazaad pudding en nog veel meer.

PRIJZEN:

1 meter   (tot 25 pers)€ 1199,-
1,5 meter (tot 40 pers)€ 1599,-
2 meter   (tot 60 pers.)€ 1899,-
3 meter   (tot 90 pers.)€ 2299,-
4 meter   (tot 120 pers.)€ 2799,-
5 meter   (tot 150 pers.)€ 3299,-

Meer dan 150 personen? Neem contact met ons op voor een aangepaste afmeting en prijs.  

BRUNCH GRAZING TABLE

Er is altijd wel een ideaal moment voor een gezellige uitgebreide brunch. Onze Brunch grazing table is een combinatie van sandwiches rijkelijk gevuld met authentieke ingrediënten, huisgemaakte treats en andere samengestelde ambachtelijk producten om er een eigen feestje van te maken.

Onze Brunch grazing table wordt opgemaakt in de ‘layered style’ en komt met verschillende decoraties zoals houten planken en unieke kaasmessen. De tafel wordt verder prachtig afgemaakt met eucalyptusbladeren.

MENU:
Een selectie van rijkelijk gevulde sandwiches, huisgemaakt bananenbrood, yoghurt met ovenverse granola, vers fruit en bessen, een samenstelling van diverse kazen en luxe vleeswaren, antipasti en nog veel meer.

PRIJZEN:

1 meter   (tot 25 pers)€ 1299,-
1,5 meter (tot 40 pers)€ 1699,-
2 meter   (tot 60 pers.)€ 1999,-
3 meter   (tot 90 pers.)€ 2499,-
4 meter   (tot 120 pers.)€ 2899,-
5 meter   (tot 150 pers.)€ 3199,-

Meer dan 150 personen? Neem contact met ons op voor een aangepaste afmeting en prijs.

KIDS GRAZING STATION

Een kinderfeestje, familiedag of iets speciaals organiseren voor de kleintjes, bijvoorbeeld op je trouwdag? Ook aan de kleinste gasten hebben wij gedacht. Ons Kids grazing station is een perfecte aanvulling. De kinderen vinden het geweldig en voelen zich vrij in de ruime keuze die we bieden. Er is voor ieder wat wils.
Geef je een feestje in een bepaald thema, dan houden we daar uiteraard rekening mee.

MENU:
Milde kaassoorten, kindvriendelijke vleeswaren (zoals kip grillworst, salami etc.), selectie van seizoensgebonden fruit (deels gedipt in chocola) en groenten, vers gebakken zuurdesembrood, huisgemaakte gourmet crackers en pretzels, huisgemaakte kindvriendelijke dips, huisgemaakte popcorn en zoetwaren, huisgemaakte taplimonade (keuze uit één of twee taps).

Uiteraard zullen wij ons best doen om de favoriete (healthy) snacks van jouw kind toe te voegen aan de kids grazing station!

PRIJS:
1 meter (25 kinderen)   € 999,-
Voor elke 10 kinderen meer, geldt een meerprijs van
€ 275,-.

Extra bij te boeken

EXQUISITE GRAZING TABLE | CHEESE WHEEL TOWER CAKE | PURE HONINGRAAM | FLORAL DESIGN

Exquisite Grazing Table

Exquisite grazing table

Wil je de grazing table upgraden met huisgemaakte salades en/of extra canapés? Vraag naar de mogelijkheden!

Cheese Wheel Grazing Tables

Cheese wheel tower cake

Handgemaakte kaaswielen in de vorm van een taart voor de èchte fijnproevers! De Cheese wheel tower cake wordt gedecoreerd met eetbare en niet eetbare bloemen zodat er een absoluut verbluffend display ontstaat. Het is een perfect alternatief voor een bruidstaart.

PRIJS:
Vanaf € 850,-

Pure Honingraam Grazing Table

Pure honingraam

Maak je grazing table af met pure rauwe honing, rechtstreeks van de imker. Honing die smelt op je tong. Puur natuur en bomvol smaak!

PRIJS:
Vanaf € 150,- per frame
(afmeting vanaf 35cm x 15cm)

Floral Design Grazing Tables

Floral design

Voeg extra bloemstukken toe om je grazing table nòg completer te hebben!

PRIJZEN:

Small (1m of 1,5m tafel) €150,-
Medium (2m tafel) €200,-
Large (3m tafel) €300,-
Extra large (4m tafel) €450,-
Tip! Wij raden je dit ten zeerste aan.

Algemene informatie

Beschikbaarheid en variatie
Niet één grazing table is hetzelfde. Omdat wij lokale bedrijven ondersteunen, worden de meeste producten puur en vers ingekocht. Deze producten variëren in verband met de beschikbaarheid en/of het seizoen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën en/of dieetwensen. Elke grazing table komt met een menukaart, zodat je gasten precies weten wat ze eten.

Ons doel is om jou en je gasten zoveel mogelijk variatie te bieden. Mocht je zelf een aanvulling hebben, laat het ons dan gerust weten. Wij denken graag met je mee, vrijwel alles is mogelijk!

Opmaak/ruimte
De opmaak van een grazing table kan 1 tot 3 uur duren, afhankelijk van de grootte en soort style. Voor elke style dien je zelf voor een tafel te zorgen. Wij vragen je om de tafel in een koele ruimte te plaatsen (uit het zonlicht en op warme dagen in een ruimte met airconditioning). Vanwege de versheid van de producten dient de grazing table binnen 3 tot 4 uur te worden geconsumeerd. De opmaak van een grazing table gaat per gekozen afmeting en zal ongeveer 70 cm breed zijn.

Alle decoratie items worden binnen 24 tot 48 uur na het evenement opgehaald.

Borg:
Bij een Layered grazing table vragen wij een borg van € 100,- om verloren of gestolen items te dekken. De borg wordt volledig terugbetaald zodra alle items binnen 2 dagen na het event door ons zijn opgehaald.

Aanbetaling:
Een aanbetaling van 50% van het totale bedrag is vereist na bevestiging van de boeking, welke binnen 7 dagen na ontvangst van de offerte dient te zijn betaald. Het resterende bedrag dient uiterlijk 1 week vóór het event bij ons op de rekening zijn bijgeschreven.

Reiskosten:
Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Alphen aan den Rijn en Groningen. Hierbuiten rekenen wij € 0,45 per km.

Annuleringsbeleid:
Bij annulering tot uiterlijk 4 weken voorafgaand het event worden er géén kosten in rekening gebracht.

Annulering binnen 4 weken tot 1 week voor het event wordt er 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Annulering binnen 1 week voor het event kunnen wij geen restitutie bieden. Hierbij wordt er 100% van het factuurbedrag in rekening gebracht.

Er kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen ten allen tijde worden gewijzigd. De genoemde tarieven zijn excl. BTW.

Scroll to Top